Belgische Primeur.

Definitieve Biologische haarverwijdering

 

In Zwitserland wordt al meer dan 8 jaar gebruik gemaakt van efficiŽnte definitieve haarverwijdering op biologische basis. In een laboratorium in Zwitserland is het product 8 jaar geleden ontwikkeld waarbij alleen natuurlijke ingrediŽnten gebruikt worden. Het product bestaat uit enzymen die op natuurlijke wijze het lichaam weer verlaten.

De omvangrijke onderzoeksresultaten van de moderne microbiologie openen nieuwe werkzame mogelijkheden voor definitieve haarverwijdering waarbij men geen risico meer loopt voor beschadiging van huid en/of lichaam en waarbij alle haren definitief verwijderd worden.

 

Met EnzymTec zijn laserbehandelingen en lichtbehandeling inmiddels achterhaalde methoden.

EnzymTec is een zeer efficiŽnt, geÔoniseerde preparaat dat bestaat uit de natuurlijke enzymen: trypsine, Chrysotripsine en papeÔne voor het permanent verwijderen van haren. Er zijn langdurig studies en veelomvattende testen uitgevoerd waaruit is bewezen dat er geen ongewenste bijwerkingen en/of risicoís ontstaan na het behandelen met deze enzymen.

 

EnzymTec wordt op de geharste lichaamsdelen aangebracht middels Iontheforese die in de geopende haarkanalen ingebracht worden. De in de EnzymTec bevattende stoffen splitsen dan de germinatieve cellen bij de haarwortel en zetten deze om in aminozuren. Zo wordt het opnieuw groeien van de verwijderde haren onmogelijk gemaakt. EnzymTec werkt bij alle haar- en huidtypen en kan in tegenstelling tot laserbehandeling, zelfs bij blonde, rode en zelfs bij grijze haren, zonder beperkingen ingezet worden.

 

De gezamenlijke EnzymTec Productielijn is patentrechtelijk beschermt door de EPO en PCT.

 

Na de behandeling met EnzymTec mag je direct weer in de zon of onder de zonnebank.
Een behandeling met EnzymTec neemt minder tijd in beslag en het werkt beter!

†† Met dit product is er een nieuw tijdperk aangebroken voor definitieve haarverwijdering. Deze geavanceerde techniek gaat verder dan de haarwortel. In Zwitserland heeft het enorm veel succes en nu heeft Nederland vanaf januari haar eerste salon geopend. Ook de Nederlandse mannen en vrouwen die last hebben van te veel beharing zullen nu met een gerust hart gebruik gaan maken van definitieve haarverwijdering op biologische basis.

 

Garantie:

EnzymTec garandeert een enorme haarreductie bij een correcte behandeling en bij het aanhouden van de juiste behandelingstermijnen.

 

Voordelen op een rij:

- geschikt voor alle huid- en haartypen;

- geen bijwerkingen;

- geen beschadigingen aan huid- en/of lichaam;

- alleen natuurlijke producten;

- geen hoge investeringen en na een opleiding direct veilig te gebruiken;

- sneller behandelingen;

- eenvoudige behandelingen;

- voor alle lichaamsdelen en gezicht;

- bewezen effectiviteit.

 

 

TOP