Geeft u ook een garantie?

 

Ja, wij garanderen een enorme haarreductie bij een correcte behandeling en bij het aanhouden van de behandelingstermijnen. Daarnaast is het van groot belang dat ook de ďpatiŽntĒ, zich houdt aan de afspraken. (bijv. niet epileren tijdens en tussen de behandelingen door).

 

Waarom kan ik zelf niet harsen?

 

Bij het behandelingsresultaat zijn een viertal factoren van essentieel belang. Het preparaat heeft pas een succesvol resultaat wanneer men op het juiste moment en op de juiste plaats toedient. Strenge richtlijnen zijn vereist. Het is van belang dat professioneel geschoolde medewerkers de behandeling uitvoeren. U kunt EnzymTec niet in de vrije handel tegenkomen.

 

Korte omschrijving van de behandeling van het product.

 

EnzymTec is een biologische methode van definitieve haarverwijdering. De enzymen, chimotripsin, papeÔne en trypsine, splitsen gericht de germinatieve cellen (verantwoordelijk voor de reproductie van het nieuwe haar) uit elkaar en veranderen zo in aminozuren. Deze zuren worden door de stofwisseling afgevoerd. Zodra de germinatieve cellen splitsen, kan er geen nieuw haar meer gevormd worden). De gehele behandeling is een proces, dat bestaat uit meerdere behandelingseenheden (tussen 10 en 15). EnzymTec heeft geen bijwerkingen.

 

De behandelingsduur is zeer individueel. Het is totaal afhankelijk van de hormoonhuishouding van de persoon en in welke levensfase hij of zij zich bevindt.

 

Wat zijn de voordelen ten opzichte van laserbehandelingen of IPL?

 

Bij EnzymTec behandelingen zijn er, in tegenstelling tot laserbehandeling, geen bijwerkingen. Bij laserbehandeling bestaat een niet te onderschatten risico voor huid Ė en/of lichaamsbeschadigingen. De behandeling met EnzymTec is goedkoper. De verwijderde haren door EnzymTec blijven definitief weg.

BELANGRIJK: Met EnzymTec kunt u alle haartypen en huidtypen succesvol behandelen. Ook niet gepigmenteerde haren (grijs, blond en rood enz.).

 

Waarom is de totale behandeling niet goedkoop?

 

Wij bieden een definitieve haarverwijderingsmethode aan. Dit betekent dat na beŽindiging van de behandeling definitief geen haar meer terugkomt. Het is dus voor altijd. Bij andere behandelingen is bewezen dat vaak, na ongeveer 2 tot 3 jaar weer nieuwe haargroei ontstaat. Dit is bij de EnzymTec methode uitgesloten!

Alleen een competente en serieuze ontwikkeling, hoogwaardige en een hightech productieproces in het laboratorium met constante kwaliteitscontrole alsook omvangrijke permanente producttesten garanderen microbiologisch schoon en werkzame preparaten.

Al het personeel dat werkt met EnzymTec is hiervoor extra geschoold. Tevens worden met behulp van workshops continue op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Al deze factoren rechtvaardigen het behandelingsbedrag. Kwaliteit en veiligheid is hierbij gegarandeerd. Echter nog steeds is EnzymTec de goedkoopste en succesvolste manier van definitieve haarverwijdering.

 

Hoe bereid ik me voor op de behandeling?

 

Om zeker te stellen dat zoveel mogelijk haarfollikels een haar bevatten, is het belangrijk dat u men haren ongeveer 2 tot 3 weken voor de behandeling niet epileert of andere manieren van verwijdering gebruikt.

Om een optimaal resultaat te krijgen hebben we ongeveer een haarlengte van 3 tot 5 mm nodig.

 

Hoe lang duurt een behandeling?

 

Dit hangt af van de grootte van de oppervlakte. Na de harsbehandeling wordt de EnzymTec direct opgebracht en door Iontheforese in de huid ingewerkt. Een gezichtsbehandeling duurt ca. 60 minuten terwijl voor de beide benen ca. 90 minuten nodig is.

 

Waarom heeft men gemiddeld 10 tot 15 behandelingen nodig?

 

Het haar groeit in cyclussen van groei- en rustfasen. Omdat alleen haren gedurende de groeifase behandeld kunnen worden is het nodig de behandelingen te verspreiden, totdat alle haren bij de navolgende behandeling worden verwijderd en behandeld.

 

Verschillende andere faktoren beÔnvloeden ook het benodigde aantal behandelingen. O.a. de haardikte, huidstructuur, behandelingsgebied, behandelingstijdstip, vorige behandelings wijzen, de structuur van het haar, hormoonhuishouding, gebruikte medicijnen, de meewerking van de patiŽnte gedurende de tussenliggende perioden, de celregeneratie van het lichaam. Normaliter zijn 10 tot 15 behandelingen met intervallen van 2 weken tot 2 maanden vereist om het lichaamsdeel definitief van de bestaande haargroei te bevrijden.

 

In enkele gevallen, zoals bijv. bij zeer dikke terminaal haren in het gezicht, of in andere hormonale sterke zones, kan de mogelijkheid bestaan dat men 20 of meer behandelingen met EnzymTec nodig heeft om een bevredigend resultaat te bereiken.

Dit is echter alleen in extreme gevallen.

Ondanks† de uitgebreide individuele en oprechte intakegesprekken is het dus niet mogelijk om van te voren een inschatting te maken.

 

Groeien de haren echt nooit meer aan?

 

Klinisch en dermatologische testen geven duidelijk aan dat door de enzymen in EnzymTec de geminatieven cellen in haarfollikel definitief verstoort kunnen worden waarmee dus geen nieuw haar meer kan groeien.

 

Is de behandeling zonder gevaar?

 

Absoluut! EnzymTec heeft bewezen geen bijwerkingen te hebben.

 

Is de behandeling pijnlijk?

 

Het verwijderen van de haren door middel van de nieuwste warme hars is minder pijnlijk dan het harsen wat u van vroeger kent. Dit omdat deze hars niet zo aan de huid kleeft. Gedurende het inwerken van de enzymen zou tijdens het inwerken kort een branderig gevoel merkbaar kunnen zijn. Het verdwijnt echter direct nadat de EnzymTec crŤme is aangebracht. Het is dus niet een volledig pijnloze behandeling maar over het algemeen dragelijk en bovenal: het werkt!

 

Heeft het bijwerkingen?

 

Behalve dat de huid een rode gloed vertoont, die door het harsen ontstaat zijn er geen bijwerkingen bekend. De levensduur en daarmee ook de werkzaamheid van de ingewerkte enzymen zijn tijdelijk afgenomen. Ook het afvoeren van de amino zuren verloopt probleemloos door de stofwisseling in het lichaam.

 

 

-einde-

TOP